• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Μερικοί πελάτες μας

Applebees InternetQ Titania Hotel ERA Bijoux Ξενοδοχείο Θάλασσα

Newsletter


Warning: Creating default object from empty value in /home/nicongr/public_html/administrator/components/com_acajoom/classes/class.module.php on line 239
Η Nicon σας ενημερώνει συχνά για τα νέα της εταιρίας, τα έργα και τις υπηρεσίες της. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Δραστηριότητες

Η εταιρία με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών δραστηριοποιείται στις παρακάτω κατηγορίες:

 

Χωρίσματα γυψοσανίδας

Χωρίσματα γυψοσανίδας

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας χωρίζουν οποιδήποτε εσωτερικό χώρο, γρήγορα, εύκολα και καθαρά!

Προσφέρουν μεγάλη ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή και μπορούν να βαφούν ή να επικαλυφθούν με πλακάκια, ταπετσαρία, ξύλινες επενδύσεις κ.α.

Προσφέρουν ευελιξία στο σχεδιασμό και το πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης όλων των ηλεκτρολογικών, μηχανολογικών και υδραυλικών εφαρμογών.

 

 

Ψευδοροφές παντός τύπου

Ψευδοροφές παντός τύπου

 

Οι ψευδοροφές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι κάθε οικοδομής, καθώς η ευκολίες που προσφέρουν στις ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εφαρμογές τις έχουν καταστήσει σχεδόν απαραίτητες.

Η εταιρία Ni-Con προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής της καλύτερης λύσης ανάμεσα σε αναρίθμητες προτάσεις. Προσφέρει τεχνική και αισθητική λύση για κάθε περιβάλλον και χρήση με δυνατότητα εκπλήρωσης όλων των τεχνικών απαιτήσεων και προδιαγραφών

 

 

 

 

Ηχομόνωση

insulation

Η ακουστική και η ηχομόνωση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κατασκευής. Η Ni-Con με εμπειρία ετών προσφέρει λύσεις για κάθε χώρο και απαίτηση.

 

 

 

 

 

 

Ανακαινίσεις χώρων

Ανακαινίσεις χώρων

H Ni-Con προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Οι εξιδεικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί μας θα βρίσκονται στο πλευρό σας καθόλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.