• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Μερικοί πελάτες μας

Applebees InternetQ Titania Hotel ERA Bijoux Ξενοδοχείο Θάλασσα

Newsletter


Warning: Creating default object from empty value in /home/nicongr/public_html/administrator/components/com_acajoom/classes/class.module.php on line 239
Η Nicon σας ενημερώνει συχνά για τα νέα της εταιρίας, τα έργα και τις υπηρεσίες της. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας.
H εταιρία

wengineerΗ εταιρία Ni-Con δραστηριοποιείται τα τελευταία είκοσι χρόνια κυρίως στην κατασκευή οικοδομικών και έργων οικιστικής ανάπτυξης, καταστημάτων, κτιρίων γραφείων, με αναπαλαίωση και αποκατάσταση κτιρίων και συγκεριμένα στη δόμηση εσωτερικών χώρων και την ηχομόνωσή τους σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα και απαιτήσεις.

Τα συνεργεία της εταιρίας μας και οι έμπειροι μηχανικοί μας αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, ενώ πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα η ταχύτατη εξυπηρέτηση και η γρήγορη παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Στη μακρόχρονη πορεία της εταιρείας μας, έχουμε να επιδείξουμε ένα σημαντικό αριθμό έργων που αποτελούν σήμερα την καλύτερη απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε.